Exeter Town House
Design for the rear garden of a brand new contemporary syle house. Existing paved patio and gently sloping lawn were retained. A new raised bed was created in rendered blockwork with a custom made polished stone coping. Timber walkway in western red cedar leading to a small decked seating area with sunshade canopy. Custom carved stone birdbath on oak plinth. New planting including wall-trained fruit trees, roses, pernnials and bulbs and a small area for salad vegetables. Exterior lighting scheme.

By continuing to browse this site, I agree Roger Webster Garden Design and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Roger Webster Garden Design's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.